Mesaje de Dragoste, Mesaje de Iubire, Mesaje de Despartire

 • Tu poti sa te-ndoesti de Soare,
  De focul ce scinteie-n stea,
  De legele nemuritoare,
  Dar nu si de iubirea mea

  "Hamlet-Shakespeare"

 • Mi-e dor de tine .

  Exista multe cuvinte
  foarte multe
  ca sa exprime
  tot ce nu conteaza
  iar ce conteaza
  trebuie incadrat in cuvintele
  care nu conteaza
  pentru ca nu s-au inventat
  cuvintele
  care sa vorbeasca
  despre mine
  sau despre tine
  sau despre golul
  din mine
  din tine
  si totul dintre noi.

 • distrusadeelMesaje de dragoste

  De fiekre data knd te aud am un sentiment aparte…
  De fiecare data knd te sarut iti jur pot sa zbor….
  Nu`mi simti inima cum bate de tare knd imi esti in preajma?
  Am nevoie de tine k sa traiesc…:X

 • daca oamenii ar fi mai buni,am putea atige cerul cu mana,in fiecare suflet ar straluci o stea,fiecare brad ar strange magia in jurul sau...fiecare vis e un cadou de la noi pentru voi.Craciun Fericit

 • daca ar fi sa iti cer ceva ar fi dagostea,daca ar fi sa iti ofer ceva ar fi iubirea,daca ar fi sa impart cu tine ceva ar fi toata viata mea......pt iubirea mea lucian

 • Va venii odata vremea cand vei zice:"Acum sunt pentru tine,nu sunt pentru alta",iar eu in lacrimi iti voi raspunde:"Ai fost pentru mine acum fi pentru alta"

 • distrusadeelMesaje de dragoste

  cand razele de soare te vor trzi,cand viata iti va fi plina de flori, cand un fulg va cadea in palma ta, atunci sa sti ca ma topesc in urma ta.
  cand melancolia te va cuprinde , cand raul in plasa lyui te va prinde, cand timpul va fi greu si necrutatorsa`ti amintesti k de tine imi va fi dor , cand dragostea iti va fi vesnica si pura ,cand nu vei cunoaste cuvantul ura, cand zambetul te va insoti la greu sa stii k te voi iubi mereu, cand in cer va fulgera neincetat, cand sufletul tau va fi pustiu si uitat , cand marile sh oceanele vor seca atunci sa stii ca eu te voi uita

 • distrusadeelMesaje de dragoste

  cand razele de soare te vor trezi, cand viata iti va fi plina de flori,cand un fulg va cadea in palma ta atunci sa sti ca ma topesc in urma ta.
  cand melancolia te va cuprinde ,cand raul in plasa lui te va prinde, cand timpul va fi greu si necrutator sa`ti amintesti ca de tine imi va fi dor.
  cand dragostea iti va fi vesnica si pura, cand nu vei cunoaste cuvantul ura, cand zambetul te va insoti la greu atunci sa sti ca TE VOI IUBI MEREU.
  cand sufletul tau va fi pustiu si uitat,cand marile si oceanele vor seca atunci sa sti ca eu te voi uita.TE IUBESC MULT.

 • VREI SA DORMIM?
  VREI SA NE IUBIM? SAU
  VREI SA NE TAVALIM?::p

 • TE IUBESC DESCHIS TE IUBESC CURAT TE IUBESC AKUM TE IUBESC ENORM

 • Nu-s o floare de bostan,
  Sa iubesc un prostalan,
  Sunt o frunza argintie,
  Si iubesc ce-mi place mie.

 • de ce doamne mi-a fost scris....>>>.o iubire interzisa

 • Cu ochii blînzi ca luna-n noaptea albă
  Cu buze dulci ca roua dimineţii
  Cu părul lin ca valurile mării
  Ascunzi în suflet gingaş taina vieţii

  Cu obrăjorii firavi ca nectarul
  Cu mîni plăpînde precum ghioceii
  Cu o senină frunte precum cerul
  Mă faci să cred că rude îţi sunt zeii

  Cu sufletul de zînă a iubirii
  Cu vocea de un sunet cristalin
  Cu gîndul de-a trezi doar fericire
  Cu-a ta blîndeţe mereu mă alin

  E dulce-această fată precum mierea
  Ce mult aş vrea să gust al ei nectar
  Să savurez pe veci a ei iubire
  Şi să nu simt în suflet vre-un amar.

 • La multi ani cu sanatate, DOMNUL sa va dea de toate,poat-un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc!

 • te iubesc imi spun in gind/te astept ziua de zi/te doresc noapte de noapte/te sarut cu pasiune/te urasc cu ura alba/te mingii cind esti aproape/te privesc cu gingasie/te ador la nebunie/te stimezi si o stii bine/te gasesc doar linga mine/te visez cu ochi deschisi/te caut cind imi lipsesti/

 • cauta`ma in cerul senin , in lumina noptzii, in raza lunii, in linistea dinminetzii.daca nu ma vei gasi, inchide ochii...adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta !n.b.

 • PENTRU TINE DIN TOATA INIMA:Citeodata ma trezesc in mijlocul noptii,tremurind de frig si de frica,simtinduma singur ma intreb daka stii cit de mult insemni pentru mine,cit de incredibila esti.Eustiu ca TU esti cea mai mare parte din viata mea,din sentimentile mele,din emotiile mele,esti motivul pentru care stiu ca merita sa traiesc...altfel sa zic nu pot fara TINE sa traiesc,nu pot nici macar o secunda...Te ador si te doresc asa cum doreste desertul apa,te iubesc asa cum iubesc florile pamintul,te iubesc asa cum pasarile iubesc cerul...Traiesc prin Tine,traiesc doar cu tine...Dragostea inseamna sa respiri,sa speri,sa ierti...sa iubest,si stii am invatat aceste lucruri de cind sunt cu tine...Marturisesc:,,Daca as fi un nor as sta tot timpul deasupra TA...daca ai fi pamint,eu as fi apa...Te ador foarte foarte mult si situ ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume si nici in alta,caci fara TINE ziua e fara soare,iar noaptea fara stele....".Ah ce mult te iubesc...Te iubesc la infinit si pentru a reda o dimensiune infinitului iti spun ca 59 secunde din fiecare minut de-al meu,inima mea bate pentru TINE.E mult sau putin?Cind vei sti,vei intelege ca TE IUBESC ENORM DE MULT....Esti lumina ochilor mei,fata visurilor mele,esti cea mai mare parte din mine pe care nu as dori s-o pierd nici chiar cu pretul vietii....Te iubesc printesa mea....TE ADOR....

 • Mi-e dor de tine... Ma gandesc cu teama ca 2008 o sa fie singurul an in care ai fost in viata mea... Si totusi privesc ca o visatoare ... si tu ai ramas visul meu cel mai de pret. Acest mesaj nu e de adio, ci e de ce mai faci sau mi-e dor de tine. M-ai invatat sa privesc viata cu alti ochi... Dar cand ai plecat, mi-ai luat toate amintirile cele mai minunate, imi lipsesti acu, a ramas doar speranta! Acum nu plang, caci stiu cum e sa iti astepti fiinta iubita, adica pe tine... si amintirea ta imi ajunge cat sa imi aline sufletul pentru citeva clipe...:X

 • Cand Iti Va Fi Dor De Mine Aminteste`ti Un Singur Lucru : M`ai Lasat Sa Plec !

 • Dragostea este tacuta si vorbeste prin fapte!

 • Hop si noi cu o urare, la mic si la mai mare.(Horoscopul chinezesc din acest an care vine) sa va fie talisman de bucurie!Sanatate, bani, noroc si o inima cu foc.Sa va fie dulce somnul, sa va aiba-n paza Domnul!La anul si la multi ani!

 • La rascruce dintre ani sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire!

 • Iti urez sarbatori minunate si un AN Nou generos, cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor.La multi ani si Craciun Fericit!

 • Azi, e o zi deosebita pentru tine pasesti pe o noua treapta a vietii.Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.

 • Deschide usa si lasa spiritul sarbatorii de azi sa intree in casa, vorba buna si gindul curat sa fie cel mai de pret cadou.Fie ca iubirea, increderea si generozitatea sa te calauzeasca.Sincere felicitari.

 • (Numele sarbatoritului) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos!Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!Sa fii inconjurat(a) de succes pe plan profesional, in viata si in dragoste!
  Cu respect (Persoana ce doreste sa trimita acest mesaj)

 • te iubesc enorm ursulet pentru ca fara tine viata nu mai straluceste soarele si numai apare luna pe cerul spuzit de stele pentru ca doar cu tine cunosc necunoscutul si frumosul

 • Stelele imi zic sa te iubesc ingerii zic sa te admir iar luna imi zice sa nu te parasesc si sa te iubesc caci esti cel mai frumos inger si cel mai dulce dintre toti posibili iar mie ce imi mai ramane sa fac?

 • Daca florile ar vorbi atunci la sigur ca ti-ar zice te iubesc bebelusule pina la infinit si poate mai mult….

 • Cit de dulce si cit de amara poate parea dragostea atunci cind ii simti adevaratul gust al sau ce soseste si bate la usile inimilor noastre blajine.Aveti pe cine iubiti ca sa nu fi dezamagiti :)

de despartire, de iubire