Mesaje de zi de nastere

 • Sanea.G

  A 20 treapta urci pe a vietii scara,eu iti urez din partea mea sa jungi la suta toamna,iar cind vei privi inapoi pe treptele urcate sa nu vezi urme de nooi ci doar frumoase fapte.LA MULTI ANI!

 • garanovschi natalia

  As vrea sa-mi felicit fratiorul Rosca Alexei (de la Durlesti)cu ziua de nastere.Vreau sa-i doresc multa sanatate,fericire,dragoste de la cei cel inconjoara, stabilitate materiala,noroc si voie buna.La mai mult si la mai mare!!!!Cu dragoste si respect ,sora mai mica Natalia si parintii/

 • Gabytza

  Sa stii sa lupti kind vrei sa ai,sa nu regretzi cind pierzi sau dai,sa poti urca kind altii te coboara,sa poti sa induri cind altii te inseala,sa poti zimbi cind inima iti plinge,sati fie cald chiar daca afara ninge,sa poti avea dorintza chiar daka is klipe ce trec in nefiintza,sa poti trai cind lupta e pierduta,sa ai in viatza tot ce sufletul iti cere:credintza,dragoste,placere.....LA MULTI ANI!~!!!

 • Lena

  Sa mergi pe un drum numit "VIATA"! Sa te impiedici de un ciob numit "NOROC"! Sa cazi intro prapastie numita "FERICIRE"! Si sa culegi o floare numita "IUBIRE"!!!

 • ana

  Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite shi de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca Soarele sa-ti ofere caldura shi lumina, Ploaia curata- liniste sufleteasca, zimbetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului -prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri , orice cadere un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!!!!!

 • anonim

  Acum 20 de ani, intr-un anumit spital s-a nascut un ingerash, acel ingerash esti tu, fie ca flacara din torta fericitii sa arda langa sufletul tau, fie ca ploaia de ingerashi de sus sa vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafiri, fie ca luna si stelele sa aprinda in inima si sufletul tau, doar dragoste si fericire!!..,dar sa n-o mai lungim...aaa, era sa uit, ai imbatranit cu un an...LA MULTI ANI

 • lily

  Dumnezeuu sa-ti de un curcubeu la fiecare furtuna.Un zimbet la fiecare lacrima.Obn cuvintare la fiecare pas s bucurie in fiecare zi.

 • lily

  se citesc tare felicitarile,se daruie cadouri si flori!Lasa k in tn frumosul sa se combine cu cele mai bn calitati!Lasa toate glumele,muzicasi cintul sarbatoarea ta sa atraga,k un magnet,si asa super dipozitie u in inima pe timp indelungat sa pastrezi!LA MULTI ANI

 • mary

  pentru cel care m_a invatat lucruri bune in aceasta lume existaun singur cadou pt el DRAGOSTEA si RESPECTUL MEU LA MULTI ANI TATI

 • Ludmila

  Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti

 • Alexandru(iubi)

  Astazi toate florile din lume sunt adunate in cel mai frumos buchet.El este pentru tine..natura-ntreaga azi te felicita .. si flori, si soare , toate-s ca-n povesti.. sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite ..un cer senin si fara nori, viata ta sa fie..sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite...Sa ai in cale numai flori, succes si bucurie..La multi ani PUIUTZU(Elena)

 • sweet

  Sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite, sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite. La multi ani!!!

 • Neon

  Fie ca ziua asta sa fie inceputul la tot ce vrei in viata si ce e mai bun sa vina de acum incolo: fericire, prieteni buni, bafta si momente de neuitat. FELICITARI!

 • Neon

  Iti doresc sa te impiedici de un bolovan de noroc,
  Sa calci intr-o balta de fericire,
  Sa te stropesti din cap pina-n picioare de iubire si sa fii sanatoasa.

 • Cata

  Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara. Happy birthday

 • Ovidiu

  Un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi!

 • Ovidiu

  De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun ce insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori.

 • Carolina

  Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!

 • Carolina

  Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,s anatate,impliniri si multa iubire! La multi ani!

 • Carolina

  LA MULTI ANI! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

 • Carolina

  Ce-i spui cuiva care a fost parte esentiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mana cand erai mic si te-a ajutat si ti-a aratat calea? Ce-i spui cuiva care a stat langa tine si te-a ajutat sa cresti - oferindu-ti dragoste, putere si sprijin pentru a deveni persoana care esti astazi?
  Ce-i spui pentru a-l instiinta ca e cel mai bun dintre toti si ca speri ca i-ai mostenit macar o parte din intelepciunea si puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar "La multi ani, Tata, te iubesc!"sperand ca va intelege. Tata mereu vei insemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si fie ca anul ce vine sa iti aduca bucurie, fericire si voie buna.

de despartire, de iubire